Новини

Останні новини з життя науково-дослідно виробничо-впроваджувального приватного підприємства УКРТЕХМЕД

Світовий банк та МОЗ України: проект «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей»

26 червня в Американській торговельній палаті керівники Міжнародного банку реконструкції та розвитку та Міністерства охорони здоров’я презентували спільний інвестиційний проект і запросили до участі в майбутніх тендерах бізнес. Серед запрошених – генеральний директор ПП «УКРТЕХМЕД» Володимир Тавокін.

       ««Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» – другий за розмірами в Європі проект Світового банку у сфері охорони здоров’я. Зараз ми проводимо реструктуризацію проекту, і невикористані регіонами кошти будуть перенаправлені у державний бюджет — на реалізацію реформ, зокрема на підтримку новоствореної Національної служби здоров’я України, розвиток електронної системи охорони здоров’я і розвиток екстреної медичної допомоги. Нам вдалося розв’язати низку проблем, які раніше не давали можливість компаніям брати участь у тендерах. Зокрема, ми спростили багато процедур, працюємо чисто, прозоро і без натяків на корупцію. Нам хотілося б пришвидшити темп, залучивши бізнес, щоб за два роки завершити цей проект з високими показниками і почати переговори з нашими колегами зі Світового банку про наступні проекти для України», – зазначив на бізнес-форумі заступник Міністра охорони здоров’я України Павло Ковтонюк.

         Керівник програм з людського розвитку Світового банку Фон Зао сказав, що у реалізації проекту часто стикаються із наступною проблемою – гроші на закупівлі є, але у тендерах беруть участь дуже мало учасників, навіть якщо пропозиція дуже цікава і вигідна для бізнесу. Світовий банк хоче запросити представників компаній до участі у своїх тендерах, оскільки має дуже багато закупівельних лотів, зокрема, медичне обладнання, матеріали для реконструкції лікарень різних типів, консультаційні послуги, тренінги для медичного персоналу. Фон Зао сподівається, що Проект відіграє значну роль в успішній реалізації медичної реформи в Україні, а приватний бізнес стане її невід’ємною частиною.

         Учасникам бізнес-форму також розповіли про правила Світового банку щодо закупівель і процедур. Крім того, були озвучені плани кожного регіону щодо майбутніх закупівель медичного обладнання, меблів та виробів медичного обладнання у рамках Проекту.

         За матеріалами прес-служби МОЗу

Коментар Володимира Тавокіна:

Зустріч дійсно була дуже корисна для українських виробників. Ми зацікавлені у тому, щоб брати участь у міжнародних тендерах. На форумі представники Групи консультаційної підтримки проекту озвучили інформацію щодо особливостей закупівель та процедур, поінформували про те, як розподіляються кошти за групами закупівель продукції та послуг, а також якою буде номенклатура майбутніх закупівель для МОЗу.

Адреса компанії

Україна, м. Київ
03134, вул. Сім'ї Сосніних 9

  •  (044) 501-4032,
    (067) 230-2979,
    (067) 826-1385,
    (067) 506-6897,
    (067) 996 0639

  •  office@utm.com.ua

Наші Представники

  • м.Дніпро, ТОВ "Пріоритет-Л", вул. Академіка Белелюбського,68

    офіс 213

    тел.068 694 09 55 ,066 294 80 86

  • м.Вінниця – ФОП Борсолюк Олександр, тел. (097) 690-22-85

  • м.Запоріжжя – ТОВ «Медкомплект», тел. (067) 610-17-97

© Copyright компанія УКРТЕХМЕД 2024.

Пошук