Новини

Останні новини з життя науково-дослідно виробничо-впроваджувального приватного підприємства УКРТЕХМЕД

«АРМА-ГЕЛЬ+»: ефективність при лікуванні найскладніших ран. Унікальний продукт високо оцінено українськими хірургами

Група компаній «УКРТЕХМЕД» та «УКРТЕХМЕД ІННОВЕЙШН» представила свою унікальну продукцію – Універсальний системний спеціалізований комплекс «АРМА-ГЕЛЬ+» на виставці, що проводилась в рамках щорічної ХVІІІ науково-практичної конференції з міжнародною участю «Клініко-технологічні виклики в етапній та реконструктивній хірургії, вогнепальні та побутові поранення, електрозварювання та з’єднання живих тканин, синдром діабетичної стопи» у Конгрес залі «Event Venue Pochayna».  

Гідрогелева пов’язка, принцип дії якої побудовано на теорії вологого загоєння, ‒ це один із сучасних найбільш ефективних інструментів у лікуванні опіків, складних ран, пролежнів, трофічних виразок і діабетичної стопи.

Про успішний досвід використання гідрогелевих пов’язок у хворих з перитонітом йшлося і у доповіді медичного директора клініки «БОРИС» Юрія Лівшиця «Попередження виникнення та способи лікування кишкових нориць на тлі перитоніту». Автори: Ліфшиць Ю.З., Тавокін В.В., Процюк Р.Р., Валецький В.Л., Балацький Р.О.

У доповіді Юрій Ліфшиць розповів про те, що перед його командою стояло непросте завдання, яке було виконано разом із співробітниками «УКРТЕХМЕД». Протягом півроку підбирались оптимальні конструкції та матеріали та була розроблена гелеутворююча композиція з полімерним каркасом, яка дозволяє абсорбувати патологічний вміст живота, та на 93-95% складається з фізрозчину, який є найбільш близьким до клімату черевної порожнини, - відзначив Юрій Лівшиць.

«Нам вдалося розробити і створити спеціалізований системний комплекс. До основи - поліпропіленового сітчастого імплантату прищеплений гелеутворювач. На одному з технологічних етапів виробництва ми отримуємо напівфабрикат - «Матрицю». Матриця – це поліпропіленова сітка з прищепленим хімічними зв’язками гелеутворювачем, у сухому вигляді в ній близько 10% води. Гелеутворювач може ввібрати в себе різноманітні лікарські розчини, емульсії, розчини лікарських трав, косметичні засоби.  При зануренні сухої матриці в лікарський розчин, вона вбирає його в себе і трансформується в еластичну, міцну, дихаючу, прозору, вологу (90% води), охолоджуючу гідрогелеву пов’язку у вигляді прозорої пластини, що має всі властивості лікарського розчину, лікарської трави чи косметичного засобу. Крім того, гідрогелева пов’язка має здатність вбирати виділення з рани до 10 власних об’ємів» - так описав унікальність та властивості продукту генеральний директор ПП «УКРТЕХМЕД» Володимир Тавокін. За його словами, такі конференції є дуже показовими щодо зворотного зв’язку із лікарями. «Ми можемо почути відгуки про нашу продукцію безпосередньо від тих людей, які користуються нею щодня, і на основі цих даних скорегувати виробництво, зробити продукт ще кращим та ефективнішим. Лікарі охоче використовують наші гідрогелеві пов’язки. У нас є багато позитивних відгуків, ми розробляємо нові зразки, не стоїмо на місці», - відзначив Володимир Тавокін.

Адреса компанії

Україна, м. Київ
03134, вул. Сім'ї Сосніних 9

  •  (044) 501-4032,
    (067) 230-2979,
    (067) 826-1385,
    (067) 506-6897,
    (067) 996 0639

  •  office@utm.com.ua

Наші Представники

  • м.Дніпро, ТОВ "Пріоритет-Л", вул. Академіка Белелюбського,68

    офіс 213

    тел.068 694 09 55 ,066 294 80 86

  • м.Вінниця – ФОП Борсолюк Олександр, тел. (097) 690-22-85

  • м.Запоріжжя – ТОВ «Медкомплект», тел. (067) 610-17-97

© Copyright компанія УКРТЕХМЕД 2024.

Пошук