Новини

Останні новини з життя науково-дослідно виробничо-впроваджувального приватного підприємства УКРТЕХМЕД

Друга творча субота в «Керамік сіті» Агромат. Спільна програма «ЛЄПОТА – Тайна Живой глини»

«Творчість – це універсальний шлях реалізації того глибинного, родового, що закладено Творцем. Це бажання, шукання і весь час потреба у творчості. А ліпка – це постійний процес образотворчості і контакту з природою», - Корнієнко П.Л.

У гостей і покупців ТЦ «Керамік сіті» компанії Агромат відбулась дивовижна зустріч. Сьогодні всі доторкнулися, поліпили і відчули енергетику Живої глини. Це спільна програма «ЛЄПОТА – Тайна Живой глини» від українських компаній Укртехмед, Тітем, Хатрі, яку провели майстри студії Майстер-Зьодчий Ігор Ернестович Павловський, Олена Іващенко, Аліна Давиденко, Віктор Зінченко під керівництвом Корнієнко Павла Леонідовича, автора-керівника програми, директора Центру гармонічного розвитку «КІ-ЯН'ІН».

Завдяки фантазії та талановитим рукам кожен відвідувач і дитина, і дорослий, і тата, і мами, і дідусі, і бабусі з захопленням втілили в різних формах свої мрії.

 MG 5581

«Оскільки компанія Агромат і «Керамік сіті» - це той, хто продає плитку, сантехніку, люстри, те, що зроблено з кераміки, те, що готово. Люди, які приходять до «Керамік сіті» мало розуміють звідки все це. Що це глина, що це було колись глиною. Вона була у кар’єрі. Її добували, переробляли і так далі. Але звідки все це? Що є першоджерелом?

 MG 5419

Ще в 2002 році відбулась перша зустріч за ініціативи Юлії Володимирівни Тавокіної , яка працювала на той час в Агроматі, з засновниками компанії. І от тепер, вже в 2016 році ми спілкувалися з пані Ольгою Тадай і постало питання : як це буде? А треба просто прийти і просто поліпити. Зустрітися з першоджерелами. Сьогодні вже друга субота. Субота – це день творчості. Приходять діточки, приводять батьків, дідусів і бабусь. Приїжджають люди, щоб купити, а тут для них чудо, дивина. Кожен хто приходить в «Керамік сіті» обов’язково попадає к нам. В заході приймають участь мої учні: Майстер-Зьодчий Ігор Ернестович Павловський, Аліна Давиденко, Олена Іващенко, Майстер-художник Віктор Зінченко. До речі Віктор малює, а я розробляю. Я беру ці образи з символів Рун, які беру з кераміки артефактів кукутені-трипільської культури. Цілої цивілізації. Вона дала знання і розуміння глини, та її зцілюючих можливостей, гармонізуюче поєднання символів, форми, кольорів, відтінків. На основі глибоких знань і досліджень археологічних, історичних, культурологічних, езотерологічних, етнографічних, я можу сказати, що це універсальні умови зцілення і гармонізації психічного, духовного, фізичного здоров’я і професійного довголіття. Не треба ковтати всякі пігулки. Глина, з якою працюють діточки, допомагає оздоровитись разом, і зі складу Живої глини, до якої входять всі наночастинки, насичують організм людини, дитиниі мінералами, і органікою, і всім тим, що треба для нормального розвитку, для насичення організму, вони вводять ті програми, які потрібні для нормального розвитку і виводять всяку «бяку».

Дітки сідають та їм нічого не потрібно пояснювати. Це дорослим треба пояснити як ліпити, що ліпити. Діточки спокійно сидять і творять. А мені залишається тільки місити ту глину, Живо-Зьоду створювати. І радіти разом з ними.

 MG 5413

Отримають задоволення і Майстри, і персонал Агромату. Ми знаходимось у Торговому центрі «Керамік сіті» і тут є маленький осередочок Майстер- студії мистецько-оздоровчої програми. І ми творимо кожної суботи», - розповів Корнієнко Павло Леонідович, автор-керівник програми, директор Центру гармонічного розвитку "КІ-ЯН'ІН"

Серед учасників заходу було багато представників компанії Агромат. Своїми враженнями і планами поділилася Ольга Тадай, компанія Агромат:

«Ліплення з Живої глини у «Керамік сіті» додало душі до кераміки, яку ми продаємо. У нас дуже багато планів і я сподіваюсь, що ми зможемо їх відтворити. Ми плануємо зробити такий фестиваль глини. Ми шукаємо тих, хто з нами буде це робити, щоб люди могли прийти і подивитися, отримати задоволення і позитивні емоції, які будуть зігрівати їх».
В експозиції демонструються графічні кольорові й чорно-білі космогонічні, рунічно-символічні композиції «РУНА-РОДА» універсального гармонізуючого впливу у вигляді розгорток з розписів «кукутені-трипільських» сосудів, посудів, мисок, кришок, та інші.
В колекції також представлені як документально-історичні реконструкції, копії відомих археологічних знахідок, так і творчі витвори та розробки. Вони створені досвідченими Майстрами-Зьодчими Лабораторії історичної реконструкції архаїки ЛİРА «АРА’ХАЙЯ» та учнями благодійних, творчих, мистецько-оздоровчих Майстер-Студій. Всі вони є активними учасниками Міжнародного Благодійного Проекту «ПЕРШО’ДЖЕРЕЛА МАЙ’БУТТЯ – КОЛО МА’АЙЯ ДА’АННА – 1991-2002-2013-2024 - ». Автор та керівник Проекту, директор Центру Павло Леонідович КОРНІЄНКО нагороджений Почесними Дипломами і Медалями багатьох міжнародних виставок, фестивалів, конференцій, конгресів, форумів, в їх числі: «КРАЩИЙ ЦİЛИТЕЛЬ ІІІ-го ТИСЯЧОЛİТТЯ» (2003 р.), «Почесна Медаль ВВЦ» (2003 р.), «Переможець міжнародного конкурсу «БЕЗПЕЧНЕ, КОРИСНЕ, НАЙКРАЩЕ» (2000-2004 рр.)-
Програма здійснюється завдяки постійної благодійної підтримки від усіх учасників проекту, майстер-студії, центру «КОН’ТЕОС», керівників та колективів компаній «Хатрі», «УКРТЕХМЕД», «Тітем», а також господарів приватних колекцій творів «РІ’ТОНІВ» та авторських композицій «Руна-Рода» - наших надійних добродіїв – жителів України та закордону.

 

Адреса компанії

Україна, м. Київ
03134, вул. Сім'ї Сосніних 9

  •  (044) 501-4032,
    (067) 230-2979,
    (067) 826-1385,
    (067) 506-6897,
    (067) 996 0639

  •  office@utm.com.ua

Наші Представники

  • м.Дніпро, ТОВ "Пріоритет-Л", вул. Академіка Белелюбського,68

    офіс 213

    тел.068 694 09 55 ,066 294 80 86

  • м.Вінниця – ФОП Борсолюк Олександр, тел. (097) 690-22-85

  • м.Запоріжжя – ТОВ «Медкомплект», тел. (067) 610-17-97

© Copyright компанія УКРТЕХМЕД 2024.

Пошук