Новини

Останні новини з життя науково-дослідно виробничо-впроваджувального приватного підприємства УКРТЕХМЕД

Виставка унікальної колекції авторських виробів

На базі Учбово-курсового комбінату КП «Київжитлоспецексплуатація» Київської міської державної адміністрації у місті Київ відкриті і вже цілий рік успішно працюють культурно-просвітницькі, творчі, містецько-оздровчі майстер-студії та клуби традицій розвитку творчих здібностей та реалізації духовного потенціалу особистості:

«ЛЄПОТА», вивчення і документально-історичної реконструкції древніх виробів кукутені-трипільської цивілізації;

«ДЖЕЙ’РЕЛА», образотворчого ліплення з живої глини - «ЖИВА-ЗЬОДА»

«РУНА-РОДА», вивчення і малювання рунічно-сімволічних композицій кукутені-трипільського етно-еко-арт-стилю.

Клуби «РА-ДİТИ», «ВİТА-Ю», «ОДЕС’СВІТ» та «Студія VİDİ-VEDİ». А також унікальна виставка етно-еко-культурологічна, науково-пізнавальна, благодійна авторська програма «ВСЕ’СВІТ ТРИПІЛЬСЬКОЇ ЦИВІЛІЗАЦІЇ».

На нашій виставці представлена унікальна колекція авторських виробів «кукутені-трипільського етно-еко-стилю». Вона створена за результатами багатолітніх різносторонніх досліджень (1982–2016- рр.) традицій матеріальної та духовної культури: численних знахідок керамічних комплексів побутового і ритуального посуду та пластики з залишків відомих поселень і мегаполісів найвеличнішої праісторичної Цивілізації Світу – «кукутені-трипільської археологічної культури» (8 000 - 5 500 років тому, територія сучасних України, Молдови та Румунії).

Ці дивовижні сучасні вироби являються своєрідними «Рİ’ТОНАМИ» ГАРМОНİЗАТОРАМИ-РЕЗОНАТОРАМИ багатостороннього призначення. Вони мають виявлені і документально зафіксовані універсальні властивості ефективного гармонізуючого впливу на фізично-психо-духовні рівні людей, на гармонійний розвиток різних явищ, процесів, об’єктів, структур, а також могутні потенціали інформаційно-енергетичної резонансної взаємодії з глобальними планетарно-космічними системами та процесами. На основі таких «РІ’ТОНІВ» створюються спеціалізовані системні комплекси  ССК «ГААРНОО» (комплексна системна Гармонізація, Адаптація, Активізація, Реабілітація, Нейтралізація, Оптимізація, Об’єктивізація).

В експозиції демонструються оригінальні твори тільки ручної роботи з невипеченої «Живої Глини» – «ЖИВА-ЗЬОДА» та графічні кольорові й чорно-білі космогонічні, рунічно-символічні композиції «РУНА-РОДА» універсального гармонізуючого впливу у вигляді розгорток з розписів «кукутені-трипільських» сосудів, посудів, мисок, кришок, та інші. В колекції представлені як документально-історичні реконструкції, копії відомих археологічних знахідок, так і творчі витвори та розробки. Вони створені досвідченими Майстрами-Зьодчими Лабораторії історичної реконструкції архаїки ЛİРА «АРА’ХАЙЯ» та учнями благодійних, творчих, мистецько-оздоровчих Майстер-Студій. Всі вони є активними учасниками Міжнародного Благодійного Проекту «ПЕРШО’ДЖЕРЕЛА МАЙ’БУТТЯ – КОЛО МА’АЙЯ ДА’АННА – 1991-2002-2013-2024 - ».

Також на нашій виставці експонуються ексклюзивні твори з приватних колекцій та тематичних зібрань. Широко представлені різноманітні інформаційні матеріали та оберегові-сувеніри. Для відвідувачів пропонується нові унікальні вітчизняні сертифіковані високоефективні продукти на основі природних компонентів для системної профілактики та комплексного фізично-психічно-духовного оздоровлення громадян.

Під час роботи виставки для зацікавлених груп відвідувачів та фахівців під керівництвом спеціалістів Центру працюють: Майстер-Студії «ЛЄПОТА» та «РУНА-РОДА»; демонстраційний діагностично-корекційний Експерт-Майданчик «ССК ГААРНОО» системних методів та технологій АДЕП-Т (аналізу, діагностики, експертизи та прогнозування) на основі «апарата ГРВ» (метод газорозрядної візуалізації К.Короткова) та методу Біо-Інформаційно-Енергетичної АДЕП (П.Корнієнка); за домовленістю з керівником програми проводяться зустрічі, прес-конференції, консультації, тематичні лекції, семінари, відео-програми, етно-культурологічні оздоровчі тури.

Наші постійні активні ДОБРОДІЇ мають можливість придбати унікальний виріб «РІ’ТОН» чи картину «РУНА-РОДА», що їм дуже сподобалися на виставці, або замовити їх ексклюзивне створення у вказаний замовником час і на певному вказаному місці на території України або закордоном.

 

У ЗВЯЗКУ З ТИМ, ЩО В ЛАБОРАТОРІЇ МАЙСТЕР СТУДІЇ ТВОРЯТЬСЯ НОВІ ВИРОБИ, МАЛЮЮТЬСЯ КАРТИНИ, ТО ЕКСПОЗИЦІЯ ВИСТАВКИ ВЕСЬ ЧАС ОНОВЛЮЄТЬСЯ. І ЦЕ Є ОСОБЛИВІСТЮ ЦІЄЇ ПРОГРАМИ.

Інформація про майстрів та нагороди:

Авторський Міжнародний БлагоДійний Проект “МАЙЯ ДАНА–1991-2002”, “КОЛО МАЙЯ ДАННА–2002-2013-”,

Творчі благодійні Майстер-Студії “ДЖЕЙ’РЕЛА”,«РУНА-РОДА», «ОДЕС’СВİТ», «ЛЄПОТОШКІ», «СВІТО’ЛАД»;

авторські виставкові програми «ЛЄПОТА – Творення Гармонії ЖИТТЯ», «ЖИВА-ЗЬОДА – Таємниці ЖИВОЇ ГЛИНИ», «ТРИПİЛЬСЬКИЙ ВСЕ’СВІТ УКРАЇНИ: Минуле-Дійсне-Майбутнє», «ОБЕРІГ», «ЖИВА КРОВ» та інші;

керівники Центра та Студій, учасники авторських Програм Міжнародного БлагоДійного Проекту

«ПЕРШО’ДЖЕРЕЛА МАЙ’БУТТЯ – КОЛО МА’АЙЯ ДА’АННА – 1991-2002-2013-2024» беруть активну участь у відомих міжнародних виставкових програмах та проектах, спеціалізованих конференціях; вони нагороджені багатьма Дипломами та є переможцями міжнародних конкурсів в номінаціях “ВІДКРИТТЯ – 2000”, «БЕЗПЕЧНЕ, КОРИСНЕ, НАЙКРАЩЕ» (ВВЦ, Москва, Росія 2000 - 2004 р.р.).

Автор та керівник Проекту, директор Центру Павло Леонідович КОРНІЄНКО, нагороджений Почесними Дипломами і Медалями багатьох міжнародних виставок, фестивалів, конференцій, конгресів, форумів, в їх числі:

«КРАЩИЙ ЦİЛИТЕЛЬ ІІІ-го ТИСЯЧОЛİТТЯ» (2003 р.), «Почесна Медаль ВВЦ» (2003 р.),

«Переможець міжнародного конкурсу «БЕЗПЕЧНЕ, КОРИСНЕ, НАЙКРАЩЕ» (2000-2004 рр.).

Багато оригінальних авторських творів «трипільської» колекції з 1995-1998 років знаходяться в різних державних і приватних підприємствах, організаціях та установах. Вони прикрашають приватні зібрання видатних діячів культури, мистецтва, науки, політики, спорту, медицини, релігії, бізнесу, економіки, безпеки в багатьох країнах: в Україні, в Росії, Білорусі, Молдові, в Румунії, Болгарії, Польщі, в Германії, Данії, Голандії, в Швейцарії, Австрії, в Естонії, у Франції, İспанії, в İталії, у Ватікані, в Греції, на Криті, в Турції, Казахстані, в İзраілі, İндії, в Китаї, в США, в Канаді та в інших країнах Світу.

Унікальні «Рİ’ТОНИ» Гармонізатори-Резонатори активно виконують свою важливу місію для втілення в реальності Нового Тисячоліття Нового ЗА’КОНА ТВОРЕННЯ ГАРМОНİЇ ЖИТТЯ – БЛАГО’ДАТİ. Вони успішно ПРАЦЮЮТЬ на багатьох древніх « Планетарних Родових Святилищах » і на нових «Місцях Сили Землі», створюючи Нову Планетарну Систему Гео-Еко-Біо-Космічноїİнформаційно-Енергетичної Резонансної Взаємодії Глобальних Систем Нової Цивілізації Нової Космічної Епохи ПРА’ВАДА’ЛЄЯ – ЄВА’АННА’ГЕЛİЯ

НА БЛАГО ЗЕМЛİ, ПРИРОДИ, ЛЮДСТВА і ВСЕ’СВİТУ!

З ВДЯЧНİСТЮ ДО МИНУЛОГО, НА СЛАВУ ДİЙСНОГО, В İМ’Я МАЙБУТНЬОГО!

Програма здійснюється завдяки постійної благодійної підтримки від усіх учасників проекту, майстер-студії, центру «КОН’ТЕОС», керівників та колективів компаній «Хатрі», «УКРТЕХМЕД», а також господарів приватних колекцій творів «РІ’ТОНІВ» та авторських композицій «Руна-Рода» - наших надійних добродіїв – жителів України та закордону. Всім Вам від нас велика подяка!

Виставка постійно діюча. Ви можете приїхати подивитись виставку, поліпити, поспілкуватись з майстрами і подивитись відео.

 Адреса Центра: місто Київ, ст. Метро «НИВКИ», вул. Януша Корчака, 32, Учбово-курсовий комбінат.

Координаційні телефони: Центр - (068)359-35-16, (099)212-96-90, М-Студії - (067)907-55-69.

Адреса компанії

Україна, м. Київ
03134, вул. Сім'ї Сосніних 9

  •  (044) 501-4032,
    (067) 230-2979,
    (067) 826-1385,
    (067) 506-6897,
    (067) 996 0639

  •  office@utm.com.ua

Наші Представники

  • м.Дніпро, ТОВ "Пріоритет-Л", вул. Академіка Белелюбського,68

    офіс 213

    тел.068 694 09 55 ,066 294 80 86

  • м.Вінниця – ФОП Борсолюк Олександр, тел. (097) 690-22-85

  • м.Запоріжжя – ТОВ «Медкомплект», тел. (067) 610-17-97

© Copyright компанія УКРТЕХМЕД 2024.

Пошук